Van perfectie naar excellence

Ontdek je verborgen krachten

alt

Presteren onder druk vraagt een grote mentale veerkracht.

Iedereen kent wel de verhalen van mensen die onder grote druk bijzondere, schijnbaar onmogelijke prestaties leveren: de moeder die haar kind uit een autowrak bevrijdt door het op te tillen, de vader die met zijn blote handen een kelder uitgraaft om zijn zoon te redden. In elk mens schuilen bijzondere krachten, die je -als je je daarvan bewust bent- in stress situaties kunt gebruiken om tot betere prestaties te komen.

 

In deze module gaan we in op het omgaan met fouten – van jezelf en anderen- en het omgaan met stress. Je leert om jezelf te focussen op beheersbare processen, waardoor de omstandigheden (veel publiek, het scorebord, slecht licht, vervelende opmerkingen van de tegenstander, een tegenstander die hoger staat in de competitie) er minder toe doen.

 

De module bestaat uit een theorie- en een praktijkdeel. In het praktijkdeel zul je je eigen ongekende krachten ervaren, waardoor een enorme toename van zelfvertrouwen ontstaat. Deze module kan eventueel worden uitgebreid met grensverleggende teambuildingsactiviteiten. 

Standaardmodule:

Tijdsduur:            twee dagdelen (eventueel uit te breiden)

Deelnemers:         maximaal 25

Kosten:                 € 3.500 per team

Inclusief:              Theorie- en praktijkdeel, cursusmateriaal, trainers

Exclusief:             BTW, arrangementskosten (locatie, verzorging)

In verband met het praktijkdeel moet de locatie aan een aantal specifieke eisen voldoen. De locatie moet daarom in nauw overleg gekozen worden.